Onze reis naar Geboorte Deel 2

Tot 1 augustus 2022, nog steeds (van alles geprobeerd) geen oplossing en ik was niet gelukkig. De trein die door mijn lijf heen gierde stopte niet en nam ook geen pauze.
Met dezelfde klachten ging ik weer naar de Chinese arts, om deze kruidenthee een kans te geven.
Lauw drinken, twee per dag een echt hele vieze thee. Ik kan de geur nog ruiken, dit moesten we dan minimaal een jaar gaan doen. Eind augustus voelde ik dat de trein pauzes nam en in september had ik het gevoel dat die langzaam weg ging, ik begon me goed te voelen. Mentaal rustig, kon meer prikkels aan en mijn angsten waren zoveel minder.

Zal “die” thee dan echt helpen?

Midden september voelde ik me zo goed en de thee was zo vies, dat ik wilde kijken wat er zou gebeuren als ik even stop met thee drinken. Begin oktober gingen we op vakantie en kon het niet meenemen. Dan kan ik beter nu kijken wat er gebeurt als ik het even niet drink. Eind september voelde ik me ook wat ziek dus stopte ik met de thee.

3 oktober 2022 vraag ik aan Jan Jakob: “zou je een zwangerschapstest willen brengen op werk?”. Ik voel me echt niet lekker, het is niet de thee; die drink ik niet meer, ik kan niet zwanger zijn maar dat is altijd het eerste wat de huisarts je vraagt… Doe ik die test alvast en maak ik een afspraak voor na de vakantie (7 oktober gingen we vliegen).

Huisarts was niet nodig. De test was positief en de verloskundige praktijk bevestigde het!
Wij waren 6 weken & 3 dagen zwanger van ons klein wonder♥️ En daar klopte jouw hartje.

Die “thee” gaf ons, onze dochter.