Jullie persoonlijke cheerleader

Als doula ben ik er voor jou en je partner, tijdens je zwangerschap en bevalling. Tijdens de zwangerschap creëren wij een vertrouwensband met elkaar op, een bevalling is een intiem moment samen, ik vind het daarom ook enorm belangrijk om jou/jullie echt te leren kennen. Hierdoor weet ik goed wat jou/jullie gaat helpen en waarbij jij je op je gemak voelt, tijdens de zwangerschap en de bevalling. Al mijn kennis als geboortecoach kan ik inzetten om jou/jullie eigen regie te behouden tijdens de bevalling.

TIJDENS JE ZWANGERSCHAP

Bevallen doe je samen, tijdens je zwangerschap kom ik zes keer bij jou/jullie thuis, (eventueel vlak voor de bevalling voegen we gespreken samen waardoor het vier keer wordt) om elkaar te leren kennen en gaan we op zoek naar wat echt bij jullie past. Wat jullie nodig hebben om vol vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan.

Met als doel om de regie in eigen handen te houden. Tijdens onze zes gesprekken bespreken we de verschillende soorten pijnbestrijding, houdingen, geboorteplan en rebozo.

 

Jij kan bevallen

Vragen, angsten alles mag je bespreken, het is jou/jullie bevalling. En alles wordt bespreekbaar wat je/jullie ook willen weten rondom zwangerschap & bevalling.

TIJDENS JE BEVALLING

Tijdens de bevalling ben ik van begin tot einde aanwezig, zodat je/jullie continue een vertrouwd persoon bij je hebt. Vanaf week 37  sta ik 24/7 op wacht en kun je me op elk moment van de dag of nacht bellen zodra de bevalling is begonnen.

Tijdens de bevalling begeleid ik jou op het gebied van ademhaling, houding en ontspanning. Door middel van massages, tegendruk en acupressuur, help ik je om de weeën door te gaan, maak foto’s (indien gewenst).

Vooral ben ik er om ervoor te zorgen dat jij/jullie als een team samen helemaal in jullie bubbel kunnen komen en blijven.

Ik moedig jullie aan, bewaak jullie privacy, zorg voor een fijne sfeer, zorg voor jullie wensen en behoeften en zorg ervoor dat de omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn om goed te kunnen bevallen.

 

Waar bestaat het doula traject uit?

* Gratis vrijblijvend kennismaking gesprek.

* Voorlichting wat gebeurt er met je lichaam op moment van bevallen

* Voorlochting over alle mogelijkheden die er zijn rondom pijnbestrijding.
(mini zwangerschap cursus)

* Gratis gebruik van tens-apparaat

* Houdingen & ademhalingstechnieken.

* Gesprek over de mogelijkheden voor het geboorteplan.

* Rebozo & ontspanningsmassage

* Indien gewenst ga ik mee op controle bij verloskundige/gynaecoloog.

* Laatste gesprek voor de bevalling

* Aanwezig gedurende hele bevalling
(ongeacht hoe lang het duurt)

* Vanaf week 37 ben ik 24/7 voor jou/jullie bereikbaar.

*Allerlaatste gesprek in de kraamweek.

Wat kan ik betekenen voor je partner.

Als Doula neem ik juist niet de rol over van je partner, ik ondersteun en geef je partner juist tips en handvatten om jullie bevalling te ondersteunen. De extra taken tijdens een bevalling kan ik  uit handen nemen zodat jullie samen samen de bevalling kunnen aangaan.

 

Tarieven

Voor traject: Zes gespreken tijdens de zwangerschap  € 695,-

Complete doula traject: Zes gesprekken tijdens de zwangerschap en ondersteuning tijdens de bevalling € 1.295,-

*Betaling in termijnen is mogelijk.

Interesse? Neem contact met me op

 

12 + 11 =

06 402 279 53

Groningen

info@doulahulp.nl