o n z e e e r s t e t w e e k r a a m w e k e n 💛

3 juni kwamen wij dan eindelijk thuis van het ziekenhuis, daar stond bij de deur onze lieve kraamhulp Ellen op ons te wachten.
Zelf vond ik dat er van alles gebeurde waar ik helemaal niet over na hoefde te denken.
Wanneer de verloskundige weer langs komt, de GGD en het consultatiebureau, alles om je heen draait en is geregeld.

Wij hebben dus heerlijk de hele week geknuffeld met ons meisje. Alleen mijn ouders en schoonouders zijn op bezoek geweest en er was alle ruimte voor knuffelen, herstellen en elkaar leren kennen.

De super mooie geboorte kaartjes van @zo_joann op dag 10 verstuurd, en ons echt gericht op elkaar en onze draai vinden. Na deze uitdagende bevalling vraagt mijn lijf ook om deze rust en wat ben ik vooral onze ouders en mijn liefste vriend @jj_bouma dankbaar dat deze tijd er ook kan en mag zijn☀️

Wij hebben deze week ook voor het eerst gekolfd, borstvoeding gegeven (Olivia mij ook gebruikt als speen een hele dag), Olivia in de nacht in ons bed geplast omdat ik te laat was met de luier, heeft ze de lelijkste outfit in de nacht aangehad omdat we even niks beters konden vinden, onze eerste mega poep luier en Jan Jakob heel vaak de trap op en af omdat we dachten dat de fles beneden stond maar toch boven staat, veel geleerd van onze lieve kraamhulp Ellen @kraamcentrumdegeboorte ,de afdruk van de placenta gemaakt🌿 en plassen na de bevalling is een hele andere ervaring!

Eindelijk ons meisje weer dichtbij mij in de draagzak 💛 met de juiste draag uitleg @leoniewinkel_geboortepraktijk

Zoveel mooie, fijne en bijzondere momenten en de kraam periode is nog niet eens voorbij!
Deze duurt namelijk 6weken heerlijk 😍

Mijn advies aan alle moeders! Bereid je niet alleen voor op de bevalling maar kies je kraamweek ook bewust, het maakt verschil