Hoi, ik ben Esther!

Spaans & Nederlands talige Doula in Groningen, mama van onze dochter Olivia en  sterrenmama van twee mooie kindjes.

Mijn leven stond even op zijn kop toen ik in oktober 2019 een stil geboorte kreeg, mijn hele weg ernaartoe miste ik ondersteuning & begrip, iemand bij wie je even kan raadplegen, een kleine goedkeuring bij kan halen ”alles komt goed”, ”je kunt dit aan”, ”ga zo door”!

Hallo Google! én daar was de doula, precies wat ik nodig had. Mijn persoonlijke cheerleader, iemand die aan mij vraagt hoe het met me gaat, maar niet welke kleur de dag heeft.

Een doula. Dat is wat ik later wil worden als ik ‘groot’ ben.

Dit ben ik 

Ik ben geboren in 1995 op het Spaanse eiland Fuerteventura en woon momenteel samen met mijn  fantastische vriend, ons pluizig konijntje bunny en onze dochter Olivia in de stad Groningen.

In maart 2020 ben ik begonnen met de opleiding tot Doula in Utrecht.
Hetzelfde gevoel wat ik had toen ik mijn vriend voor het eerst zag, JA! Dit is het! Had ik ook met mijn opleiding tot doula.

Zelf heb ik PCOS, hierdoor is het voor ons niet vanzelfsprekend om een mini ons te kunnen krijgen, na veel medicatie, hormoonbehandelingen, is mijn interesse in het vrouwen lichaam enorm gegroeid. Ik vind het fantastisch hoe het werkt. Uit eigen ervaring heb ik zoveel geleerd van hormonen, zwangerschap en helaas ook het verlies.

In 2022 kregen wij daarom ook een hele verassing toen ik zwanger bleek te zijn van onze dochter.

Werken met zwangere vrouwen en hun partner, de ontwikkeling van een vrouw en het zien groeien van een klein mini mensje vind ik zo fascinerend.

Ook schrijf ik Blogs en hou ik dagelijks via Instagram ons leven bij en de stuggels als nieuwe mama. 

Interesse? Neem contact op met mij 

14 + 14 =

06 402 279 53

Groningen

info@doulahulp.nl