Lieve zwangere ik,
Wat moesten wij aan elkaar wennen in het begin, misselijkheid was ons communicatie probleem. Dat was intensief en soms best een grote uitdaging.
Niet alleen voor mijn lijf maar ook voor onze lieve wederhelft, die heel wat schoonmaak klusjes op zich heeft moeten nemen.
Na 19 weekjes waren we eindelijk aan elkaar gewend, los van wat vermoeidheid en zwangerschapsbrein merkte ik dat jij zwangere ik mijn hele lichaam volledig overnam en ik hier zelf enkel in mee kon gaan, want me ertegen verzetten maakte het alleen maar erger. Ook dit vond ik een bijzondere fase, elke cel in mijn lijf werd overgenomen, zelf had ik geen regie meer over mijn lichaam want jij zwangere ik raasde er als een tornado doorheen.
Met 25 weekjes was ik dan ook hier meer aan gewend, jij zwangere ik had het overgenomen en ik kon niks anders doen dan je daarvoor omarmen en bedanken. Nu zijn we een team en staan we niet tegen over elkaar maar naast elkaar.
Elke stap nemen we samen en nodig je mij ook graag uit om elk kwaaltje goed te ontdekken.
Ik voel jouw zwangere ik gieren door mijn lijf, ik voel wat we samen maken. Een prachtig kindje die veel beweegt en ook een eigen ‘ik’ is.
Ik heb me samen met mijn zwangere ik nog nooit zo mooi en zelfverzekerd gevoeld.
Ik voel me ineens super sterk en krachtig.
Onze kennismaking aan het begin heeft me bang gemaakt maar nu dat we het samen doen heb ik me nog nooit zo sterk gevoeld.
Ik hou van m’n lijf die je hebt gemaakt, m’n haar dat voller is, m’n ogen die stralen en de ronde buik waar ze heerlijk de ruimte in heeft. Ik voel me mooi, aantrekkelijk en sexy door jou!
Ik loop graag met jullie rond en ben trots op mijn zwangere ik.
Nu 40 weken zwanger, Ik begin het spannend te vinden om jouw mijn zwangere ik te verliezen.
Ga je weg of laat je de positieve sporen aan zelfvertrouwen achter, ik wil je nog niet los laten en tegelijkertijd ben ik en ons meisje toe aan de nieuwe fase.
Nu ik aan je gewend ben voelt het ook iets als een afscheid.
Ik kijk uit naar de nieuwe fase en hoop dat de mama ik net zoveel zelf liefde met zich meeneemt als wat jij zwangere ik hebt gedaan.
Ik wil je bedanken voor de kennis die je over mijzelf hebt gegeven en hebt laten zien hoe sterk mijn lijf kan zijn, bedankt.
Welkom nieuw begin.